Maak kennis met Rendement -
Klik hier om deze mail online weer te geven.

 
 
[beginning],

Waarschijnlijk was het je al opgevallen dat we sinds kort het boekhoudpakket volledig op de schop hebben genomen. Wij denken dat we hiermee een hele grote stap hebben gezet op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid. 

Daarnaast hebben we ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd die je misschien nog niet zijn opgevallen. Daarom willen we je middels deze mail daarvan op de hoogt stellen. 

Met vriendelijke groet, 

Fabienne van Vuuren
Mede-oprichter BC.nl
 
Volledig vernieuwd dashboard
Op het vernieuwde dashboard van BC Online Boekhouden zie je direct de status van jouw debiteuren inclusief ouderdomsanalyse. Zo behoeden we je ervoor dat je je debiteuren te lang open laat staan en voorzien we je van advies.
 
Debiteurenanalyse
Met de nieuwe debiteurenanalyse zie je in een oogopslag wat de status is van jouw debiteuren, zelfs op factuurniveau. Handig want zo ben je nooit meer te laat met het versturen van een herinnering of aanmaning. Bovendien kun je vanaf nu met 1 druk op de knop het grootste deel van je debiteurenrisico eenvoudig afdekken!
 
Nog veel meer...
Naast bovenstaande vernieuwingen zijn er nog veel meer wijzigingen doorgevoerd en er komen er ook nog een hoop aan zoals de BTW en verkoopmodule. Bekijk zelf wat er allemaal veranderd is, log snel in.
 
   
 

U krijgt deze mail omdat u bent ingeschreven bij BC.nl