Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
21 MEI 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

ABCOUDE - Ondernemers gebruiken de termen boekhouder en accountant vaak door elkaar. Toch zit er verschil tussen. Een accountant kan wel boekhouden maar een boekhouder kan niet alles wat een accountant kan. En natuurlijk is er een verschil in prijs. Wat zijn de verschillen tussen een boekhouder en een accountant? De redactie zet het op een rij.

• Wat is een boekhouder?
• Lager uurloon dan accountant
• Accountant biedt gegarandeerde deskundigheid...

Lees meer
Nieuwe fiscale kennispartner van BC.nl is WPE Gratis BC Online Boekhouden vernieuwd!

Een goede accountant is noodzaak voor ondernemers. Maar wat maakt een accountant goed genoeg? En wat doet een accountant eigenlijk? In ieder geval zoek je een adviseur die jou als (kleine) ondernemer begrijpt, met de juiste ervaring en actuele kennis. Maar ook iemand die de dagelijkse praktijk van MKB´ers en ZZP´ers aanvoelt...

Lees meer
 
  Het team van BC.nl heeft hard gewerkt aan een grondige facelift van BC Online Boekhouden. Daarmee is het enige echte gratis en volwaardige boekhoudpakket, nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.
Bovendien zijn er enkele handige nieuwe services toegevoegd. Direct inloggen op je administratie of gratis nieuwe administratie aanmaken, klik hier.

 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken atradius nuon aon wpe ARAG anwb Multilease