Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
29 APRIL 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Ondernemer wil goed pensioen..., maar heeft het niet
ABCOUDE - Meer dan de helft van de ondernemers vindt het belangrijk om een pensioenvoorziening voor zichzelf te treffen. Ze vinden dit zelfs belangrijker dan een aansprakelijkheidsverzekering of juridische bijstand. Opmerkelijk daarbij is dat slechts een derde zijn pensioen al heeft geregeld.

Dat blijkt uit representatief onderzoek van BusinessCompleet.nl in opdracht van pensioenadviseur Aon onder 692 MKB´ers en ZZP´ers. ...


Lees meer
Nieuwe samenwerking BC.nl & Aon Vind jij een collectief ZZP pensioen een goed idee?

Veel ondernemers zijn zo druk met hun zaak dat het regelen van een pensioen er bij in schiet. Bovendien willen veel ondernemers hun liquiditeit bij voorkeur investeren in zaken die nu voelbaar rendement opleveren. Toch is nú het moment om het te regelen, om later voldoende besteedbaar inkomen over te houden.

Pensioenadviseur Aon en BC.nl hebben daarom de handen ineen geslagen. De doelstelling is om de keuze voor een passend en betaalbaar pensioen zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken. Dit ga jij van deze samenwerking merken:

• Begrijpelijke en relevante informatie over pensioen (on-)mogelijkheden
• Gratis workshops voor werkgevers en zelfstandigen


Lees meer
 
  Hoe denk jij over een collectieve pensioenoplossing voor ZZP´ers? Zou jij hier aan mee doen? Click voor ´ja´ op de groene button, voor ´nee´ op de rode:
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken ANWB Atradius NUON ARAG Multilease