Bekijk deze mail hier online
 
   
 
 
 
 
Bewuste ondernemers eten vlees dat ze kennen
 


Ondernemen betekent je bewust zijn van wat er speelt in de wereld om je heen. Dat houdt niet op bij de entree van je bedrijf, ook daarbuiten wil je duurzaam omgaan met je leefomgeving. Speciaal voor deze bewuste ondernemers is er nu eerlijk, goed en traceerbaar vlees van KoopeenKoe.nl

 

Het idee is niet nieuw. 'Vroeger' kochten ondernemende families samen een koe om zich op deze manier te voorzien van goed vlees. De koe werd volledig gebruikt en iedereen kon zich te goed doen aan duurzaam vlees.

KoopeenKoe.nl brengt dit gebruik terug, door gezamenlijk met 'crowdbutching' online een koe kopen. Zo kun je genieten van eerlijk, traceerbaar en duurzaam rundvlees.

 


Bestellen is simpel. Op de website kies je de op dat moment aangeboden gewone of luxe koe. Zodra de koe compleet verkocht is wordt het dier geslacht. Hierna wordt het vlees verwerkt en laten we het ongeveer twee weken rijpen. Dit laatste proces geeft het vlees een prachtige, volle smaak.

Na het rijpen wordt het vleespakket natuurlijk gekoeld bezorgd tussen 0 en 4 graden Celsius. We leveren door heel Nederland, en in de Randstad gratis.

Van bestellen tot leveren duurt maximaal vier weken. Maar daar kun je dan ook zeker acht weken lekker van eten!


Probeer het ook!"

 
 
 
 
 

Weet ons te vinden!

 

We vinden het leuk als je langskomt. Dan kunnen we je laten zien hoe en waar we werken. Daar komt wel wat geregel bij kijken, stuur ons een mailtje als je langs wilt komen!

 
 
 
 
Vriendjes
 

We houden je graag op de hoogte en zijn ook bijzonder benieuwd naar wat jij met onze pakketten maakt. Hiervoor gebruiken we Facebook en Twitter.

Like en volg! Ook voor al je vragen ;)

 
 
 
 

Bestellen?

 

Zoals vanouds kun je jouw pakket bestellen op KoopeenVarken.nl en KoopeenKoe.nl. Dat blijft voorlopig ook. Gelukkig ;)

 

Bedankt!