Klik hier om deze mailing online te bekijken

Google Apps for Work
Zet uw bedrijf in de hoogste versnelling

MKB-bedrijven die cloudservices gebruiken, groeien 26% sneller en zijn 21% winstgevender, aldus een nieuw rapport

  Download het rapport

In de huidige markt is sneller uitbreiden en aanpassen dan de concurrentie geen gemakkelijke opgave. Hoe lukt het snel groeiende bedrijven dan toch om voorop te lopen?

In samenwerking met Deloitte ondervroegen we kleine en middelgrote bedrijven in heel Europa en de Verenigde Staten, inclusief leden van de Fast 50. We constateerden dat 85% van deze bedrijven er van overtuigd is dat cloudtechnologie hen helpt sneller te groeien.

Download het rapport


We hebben zelf kunnen zien hoe cloudservices teamwork en productiviteit kunnen stimuleren. Daarom bieden we Google Apps for Work, een bundel eenvoudige maar krachtige cloudtools waaronder Gmail, Google Drive en Hangouts. Met Google Apps for Work kunnen uw teamleden overal ter wereld en op elk apparaat communiceren en samenwerken in real time.

Wilt u meer weten? Download het volledige rapport van Deloitte. U kunt ook naar onze website gaan voor meer informatie over Google Apps for Work en wat het voor bedrijven als het uwe kan betekenen.


"Het grote voordeel van cloudtechnologie├źn is de besparing op de kosten omdat je ze niet zelf in de lucht hoeft te houden. Dit betekent dat we onze tijd en aandacht kunnen richten op de gebieden die een bijdrage leveren aan onze klantpropositie en de groei van het bedrijf."

- Tom Percival, Graze.comTelefoon Help-
center
Google+