Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
31 OKT 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Verbeter het inzicht in je prestatie
DELFT - Meer inzicht en de juiste tools zijn onmisbaar voor projectorganisaties. Want efficiënter werken, de facturabiliteit verhogen en sneller betaald krijgen zijn dingen die we allemaal wel willen. Met meer inzicht is dit mogelijk. Maar waar begin je? En wat past er bij jou en bij jouw bedrijf?

• Zorg dat je weet wat er speelt
• 4 stappen om je prestatie te verbeteren ...

Lees meer
ZZP'er heeft ondernemersfaciliteiten hard nodig Problemen bij fiscus: Coulance bij aangifte voor ondernemers
DEN HAAG - Er gaan opnieuw geluiden de ronde dat de ondernemersfaciliteiten, waaronder de zelfstandigenaftrek, moeten worden ingedamd. ZZP'ers zouden door fiscale prikkels gedreven worden waardoor oneigenlijk gebruik van onder andere de zelfstandigenaftrek ...
Lees meer
ABCOUDE - Ondernemers ervaren sinds afgelopen dinsdag problemen met het inloggen op het beveiligde gedeelte de website van de Belastingdienst en bij het inzenden van hun aangifte. Er wordt hard gewerkt aan het oplossen van de verstoring. Helaas ...
Lees meer
GRATIS proefabonnement Exact Online Handel Met een gerust hart zaken doen? Altijd al willen slippen op een echt circuit?
 
  Integreer uw voorraadbeheer en logistiek met uw boekhouding en CRM. Ontdek de voordelen van Exact Online Handel met het gratis proefabonnement. Inclusief telefonische support en online hulp.

Probeer het pakket nu 30 dagen gratis.

Of bekijk hier de demo.
 
 
   
 
 
  Check gratis en vrijblijvend de kredietwaardigheid van jouw twee belangrijkste klanten!

Met infoZeker ontvang je een concreet advies over de kredietwaardigheid van je klanten, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Check nu 2x gratis.

 
 
   
 
 
  Dan is dit je kans. We zijn op zoek naar een ondernemer die komende week autobanden wil testen om vervolgens zijn ervaringen te delen.

Heb jij interesse geef je dan op en stuur een mail naar info@bc.nl 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG infotrade Multilease