Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
8 OKT 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
De wijzigingen bij het concurrentiebeding
ABCOUDE - De strengere regels rond het concurrentiebeding worden op 1 januari 2015 van kracht. De mogelijkheden voor werkgevers om te voorkomen dat werknemers overstappen naar de concurrent, worden beperkt. De belangrijkste wijzigingen op een rij.

• Concurrentiebeding niet langer in tijdelijke contracten
• Uitzondering voor functies met bedrijfsgevoelige informatie
• Motiveren een vereiste ...Lees meer
Thuiswerken alleen nog met sterke argumenten te weren 1,5 miljoen huizen minder waard dan hypotheekschuld
ABCOUDE - Werkgevers zijn straks verplicht een verzoek om thuis te mogen werken te ‘overwegen’ zodra ze die van hun medewerker krijgen. Dat staat althans in een aangepaste initiatiefwet van GroenLinks en CDA, waarover de Kamer donderdag ...
Lees meer
ABCOUDE - Bij 1,5 miljoen huishoudens was de waarde van de eigen woning begin 2014 lager dan de fiscale hypotheekschuld. Dit is vrijwel evenveel als in 2013. Dit heeft het CBS gisteren bekend gemaakt. De trend van een steeds groeiend aandeel woningen ...
Lees meer
Gratis controle van je algemene voorwaarden! Probeer nu gratis:
Exact Online Boekhouden
KPN Fleet Management maakt uw wagenparkbeheer efficiënter dan ooit
 
  BC.nl organiseert i.s.m. ARAG de gratis workshop algemene voorwaarden. Speciale actie voor workshopbezoekers: neem je algemene voorwaarden mee naar de workshop en ARAG controleert ze op actuele wet- en regelgeving (max. 5 pagina's).

Schrijf je gratis in voor deze workshop.
 
 
   
 
 
  Met Exact Online Boekhouden heb je altijd realtime inzicht in de financiën. Alles geautomatiseerd en alles onder controle. Zo kun je snel en efficiënt boekhouden!

Je bedrijfsgegevens (documenten, facturen en financiële resultaten) heb je overal bij de hand met mobile apps.
Probeer gratis
!
 
 
   
 
 
  Weten waar uw voertuigen/vracht zijn, effectiever omgaan met belasting-wetgeving of realtime het rijgedrag van uw bestuurders beÏnvloeden.

Met KPN Fleet Management geeft u en uw klanten de mogelijkheid om realtime uw wagenparkbeheer te beïnvloeden. Besparingen op uw fleetkosten tot wel 20 procent. Ontdek uw voordelen.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG infotrade Multilease