Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
16 SEP 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
De wereld over met innovatie rond afval
ABCOUDE - Het Nederlandse bedrijf The Waste Transformers zet met slimme technologie afval om in elektriciteit, warmte of groen gas. En dat doen ze met succes. Met hulp van de Transitiefaciliteit (TF) van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) wist het bedrijf voet aan de grond te krijgen in Durban, Zuid-Afrika.

• The Waste Transformers maakt stap naar Zuid-Afrika
• Zakelijk succes door kansen te zien ...Lees meer
Aantal vrouwen aan de top blijft laag Minister wil zorgverlof uitbreiden
ABCOUDE - Het aandeel van vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven groeit veel trager dan de overheid wil. Vorig jaar nam het aandeel vrouwen in de raden van bestuur met 1,5 procent toe tot 8,9 procent en in de raden van commissarissen ...
Lees meer
ABCOUDE - De overdracht van het bevallingsverlof van de moeder aan de partner als zij overlijdt bij de geboorte van het kind wordt wettelijk geregeld. Zo is de pasgeborene verzekerd van de zorg van een ouder in de eerste levensperiode. Ook wordt ...
Lees meer
Internationaal ondernemen in transitielanden Probeer nu gratis:
Exact Online Boekhouden
Voorkom onbetaalde facturen!
 
  De Transitiefaciliteit van RVO.nl stimuleert het Nederlandse bedrijfsleven actief te worden en bij te dragen aan de verbetering van het ondernemersklimaat op de veelbelovende markten Colombia, Vietnam en Zuid-Afrika. Doet u zaken in deze landen of heeft u die ambitie? Klik dan hier voor meer info.  
 
   
 
 
  Met Exact Online Boekhouden heb je altijd realtime inzicht in de financiën. Alles geautomatiseerd en alles onder controle. Zo kun je snel en efficiënt boekhouden!

Je bedrijfsgegevens (documenten, facturen en financiële resultaten) heb je overal bij de hand met mobile apps. Probeer nu gratis!
 
 
   
 
 
  Kom zelf niet in de problemen door wanbetalers! In deze workshop leer je meer over o.a. algemene voorwaarden, handelsinformatie, screening, facturatie, opvolging en incasso.

Schrijf je hier in voor de gratis workshop Debiteurenbeheer en cashflow.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG infotrade Multilease