Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
5 SEP 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Automatiseer je handelsbedrijf met de juiste IT
DELFT - Als handelsbedrijf heb je dagelijks te maken met uiteenlopende uitdagingen. Variërend van de hoge verwachtingen van veeleisende klanten tot complicaties als gevolg van globalisering. En dat is slechts het topje van de ijsberg. Maar je kunt het jezelf iets makkelijker maken. In een nieuwe serie artikelen gaan we uitleggen hoe.

• Krijg volledige controle over je handelsbedrijf
• Met IT de hele handel op orde krijgen ...

Lees meer
Subsidievergoeding ICT-opleidingen Veel banken actief in belastingparadijzen
NIJKERK - Vanaf deze maand wordt maximaal 50 procent van de opleidingskosten voor uw studerend personeel vergoed. Met deze bijdrage beoogt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een verbetering van de arbeidsmarkt. In totaal is ...
Lees meer
DEN HAAG - De meeste Nederlandse banken hebben vestigingen in belastingparadijzen, of verlenen diensten aan daar gevestigde bedrijven. Zeven van hen zijn vaag over de maatregelen die zij nemen om bij die activiteiten belastingontwijking te voorkomen. ...
Lees meer
Gratis proefabonnement Exact Online Handel Uw garagerekening terug verdienen? Gratis juridische workshop Incassorecht en scan van incasso dossier!
 
  Integreer uw voorraadbeheer en logistiek met uw boekhouding en CRM. Ontdek de voordelen van Exact Online Handel met het gratis proefabonnement. Inclusief telefonische support en online hulp.

Probeer het pakket nu 30 dagen gratis.

Of bekijk hier de demo.
 
 
   
 
 
  ANWB Garagereviews is een onafhankelijke site waar u garages kunt vergelijken en beoordelen. Zo helpen we elkaar bij het kiezen van de betere garage in de buurt.

Laat nu uw beoordeling achter en maak kans om uw laatste rekening vergoed te krijgen door ANWB.
 
 
   
 
 
  Tijdens de workshop Incassorecht krijg je informatie over de do's en don'ts in een incassotraject en inzicht in de juridische mogelijkheden.

Actie voor deelnemers: neem één incassodossier mee en wij toetsen dit ter plekke op haalbaarheid van snelle incasso. 
Schrijf je gratis in
.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG infotrade Multilease