Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
23 MEI 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Personeel is productiever thuis

ABCOUDE - Het is de zakelijke trend van nu: Het Nieuwe Werken, waarbij personeel een groot deel van zijn werkzaamheden thuis, onderweg en op flexwerkplekken verricht. Veel grote bedrijven en overheden zijn er al op overgestapt. Bedrijven besparen hierdoor onder meer op de kosten van kantoorruimte. Is Het Nieuwe Werken inderdaad zo voordelig? En is het ook iets voor het MKB? De voor- en nadelen van Het Nieuwe Werken op een rij.

Lees meer
Subsidie voor scholing in de techniek Nederlandse Investeringsinstelling ook voor MKB

WAGENINGEN - Veel bedrijven in de technische sectoren hebben te maken met een groot tekort aan technisch geschoold personeel. Daarenboven sluit het genoten onderwijs vaak niet aan op de praktijk. Vorig jaar heeft minister Bussemaker dan ook aangekondigd ...

Lees meer

ABCOUDE - Dertien pensioenfondsen, pensioenuitvoeringsorganisaties en verzekeraars gaan gezamenlijk de Nederlandse Investeringsinstelling (NII) oprichten. Samen beheren zij een vermogen van 1400 miljard euro. De NII gaat Nederlandse investeringsprojecten ...

Lees meer
Stel uw fiscale vraag! Ga aan de slag met je eigen website: basisregels en tips Exact Online Zakelijke Dienstverlening, alles onder controle!
 
  Heeft u als ondernemer een fiscale vraag, stuur deze dan naar communicatie@alfa.nl. Elke maand wordt in een artikel één ondernemersvraag beantwoord door belasting-adviseurs van Alfa Accountants en Adviseurs.

Stel hier uw vraag. Vermeld daarbij svp uw gegevens.
 
 
   
 
 
  In deze workshop gaan we in op de basisregels van een goede website met betrekking tot vormgeving, inhoud en structuur. Met vele concrete tips en voorbeelden.

Interessant voor elke ondernemer die een nieuwe website wil.
Schrijf je gratis in
!
 
 
   
 
 
  Dienstverleners willen winstgevende projecten opleveren én hun service verbeteren. Exact Online Zakelijke Dienstverlening helpt hierbij.


Probeer het pakket nu 30 dagen gratis. Bekijk hier een demo.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG