Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
9 APR 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
De bezem door uw administratie

WAGENINGEN - Eind maart mocht de klok weer een uur vooruit. Eindelijk weer zomertijd! Met Pasen in aantocht genieten van de langere dagen en kortere nachten. Het voorjaar kriebelt weer. Een mooi moment om meteen de bezem door uw administratie te halen.

• Basisgegevens 7 jaar bewaren
• Onroerend goed 10 jaar bewaren
• Overige gegevens af te stemmen met Belastingdienst...

Lees meer
iPad-winnaar: ik geniet van de vrijheid Regeldruk blijft ondernemer tergen

ABCOUDE - Vincent Kortleve deed mee aan het BC.nl onderzoek en won tot zijn verbazing een iPad mini. De vragen van het maandelijkse ondernemersonderzoek vult hij altijd graag even in. “Ik maak veel gebruik van de diensten van BC.nl. Voor mijn ...

Lees meer

ABCOUDE - Kleine ondernemers merken weinig van een verminderde regeldruk. Dit ondanks initiatieven van het kabinet om de regeldruk te verminderen. Dat blijkt uit onderzoek van regeldrukwaakhond Actal. MKB Nederland pleit voor extra inspanningen ...

Lees meer
Stel uw fiscale vraag! Geef je mening en maak kans op een iPad mini Gratis juridische workshop Incassorecht en scan van incasso dossier!
 
  Heeft u als ondernemer een fiscale vraag, stuur deze dan naar communicatie@alfa.nl. Elke maand wordt in een artikel één ondernemersvraag beantwoord door belasting-adviseurs van Alfa Accountants en Adviseurs.

Stel hier uw vraag. Vermeld daarbij svp uw gegevens.
 
 
   
 
 
  BC.nl doet continu onderzoek naar wat het bedrijfsleven beweegt en bezighoudt. Graag willen wij ook nu je mening weten over enkele korte onderwerpen.
Het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten. Alvast bedankt voor je deelname!

Vul het onderzoek hier in.
 
 
   
 

 

 
  Tijdens de workshop Incassorecht krijg je informatie over de do's en don'ts in een incassotraject en inzicht in de juridische mogelijkheden.

Actie voor deelnemers: neem één incassodossier mee en wij toetsen dit ter plekke op haalbaarheid van snelle incasso.  Schrijf je gratis in.
 
 
   
 

 

Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG Telfort Open Circles Academy