Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
4 MRT 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Voorkom deze 9 fouten bij je portfolio

ABCOUDE - Als kleine ondernemer en ZZP’er kan een gevuld en goed verzorgd portfolio je helpen nieuwe opdrachten binnen te halen. Ook kun je jezelf er mee onderscheiden van je concurrent. Maar kijk wel uit dat je niet juist in de problemen komt door je portfolio. Voorkom de volgende veelgemaakte fouten.

• Voorkom conflicten over auteursrecht
• Werk je portfolio regelmatig bij ...

Lees meer
Aandeelhouders houden niet meer van elkaar. Wat nu? Twee derde Nederlanders niet blij met werk

NIJKERK - Het komt bij familiebedrijven vaak voor dat man en vrouw beide aandeelhouder zijn in de onderneming. Ook deze huwelijken stranden (statistisch gezien) in een op de drie gevallen. En dan? In het belang van de onderneming wordt vaak geprobeerd ...

Lees meer

ABCOUDE - Ruim een derde van de Nederlandse medewerkers heeft hart voor zijn dagelijkse werk. Zo’n twee derde heeft dat echter niet. Zij zijn niet bevlogen met hun werk bezig en zouden net zo lief een andere baan willen. Dat blijkt uit onderzoek ...

Lees meer
Als ZZP'er staat u nooit alleen Stel uw fiscale vraag! Probeer 1 maand gratis
BC Receptiedienst!
 
  Met een rechtsbijstand-verzekering van ARAG kunt u altijd rekenen op juridische ondersteuning. Alleen al de incassohulp kan u duizenden euro' s per jaar besparen!

Vraag nu binnen één minuut een kostenindicatie aan die speciaal is afgestemd op uw bedrijfssituatie! Ontvang nu een persoonlijk aanbod.
 
 
   
 
 
  Heeft u als ondernemer een fiscale vraag, stuur deze dan naar communicatie@alfa.nl

Elke maand wordt in een artikel één ondernemersvraag beantwoord door belasting-adviseurs van Alfa Accountants en Adviseurs.

Stel hier uw vraag. Vermeld daarbij svp uw gegevens.
 
 
   
 
 
  Mis geen enkel belangrijk telefoontje met behulp van de BC Receptiedienst.

Wij nemen de telefoon op met je bedrijfsnaam en noteren wie er gebeld heeft. Ook mailen wij je direct de boodschap met juiste contactgegevens.

Probeer 1 maand gratis de Receptiedienst uit!
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG Telfort Open Circles Academy