Nieuwsbrief 2014
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
20 FEB 2014

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Wereldeconomie trekt aan, Nederlandse economie profiteert

AMSTERDAM - De wereldeconomie herstelt. Ditmaal zijn het vooral de rijke landen waar de groei aantrekt en ook de Nederlandse economie pakt de groei weer op. Banken verwachten dat in 2014 de kredietvoorwaarden versoepelen en de vraag naar kredieten toeneemt. Dit en meer blijkt uit de jongste Economische Update van Atradius.

• Herstel VS zet door
• Nederlandse economie krabbelt op ...


Lees meer
Enorme kansen voor MKB met OTEC Meer regelgeving, minder fraude?

ABCOUDE - De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan hard. Een veelbelovende techniek is Ocean Thermal Energy Conversion (OTEC), waarbij energie wordt opgewekt door het temperatuurverschil tussen het koude water op grote diepte in ...

Lees meer

AMSTERDAM - Het aantal faillissementen waarin fraude een rol speelt, blijft maar toenemen. Hierdoor krijgt het onderwerp ook steeds meer aandacht van media en politiek. Door fraude kunnen leveranciers en personeel, maar ook banken en de belastingdienst ...

Lees meer
Flexibel en eenvoudig verzekerd van betaling Gratis bij BC.nl: workshop Internationaal Ondernemen Uw zakelijk netwerk vergroten in ontwikkelingslanden?
 
  mkbZeker is een verzekering die de zorg wegneemt dat uw rekeningen niet worden betaald. Voor slechts € 100 per maand verzekert u al uw vorderingen in de Benelux en Duitsland tot een bedrag van € 15.000 per afnemer. Zo kunt u altijd veilig zaken doen.

Kijk voor meer informatie op www.mkbzeker.nl
en sluit gelijk af.
 
 
   
 
 
  Heb je plannen om internationaal zaken te doen? Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt je op weg en ondersteunt je bij het hele traject. Ervaren ondernemer Joop Bergman (Fit International BV) deelt zijn ervaringen met je.

Schrijf je in voor de gratis workshop: Internationaal Ondernemen.
 
 
   
 
 
  U bent ondernemer en u wilt investeren in een opkomende markt of een ontwikkelingsland.

Maar hoe pakt u dit goed aan? Waar moet u in dit specifieke land rekening mee houden? En hoe onderneemt u maatschappelijk verantwoord?

Het ambassadenetwerk helpt u verder.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG Telfort Open Circles Academy