Nieuwsbrief november 2013
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
15 NOV 2013

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Meer bezoekers naar je website

AMSTERDAM - De vorige keer las je het tweede deel van mijn 10 regels voor een betere website. Ervan uitgaande dat je de meeste (of alle) van deze regels hebt toegepast op je website, ben je nu klaar om online bezoekers te ontvangen op je website en om jouw website zijn werk te laten doen, namelijk:

• Jou te positioneren als een vaardig professional en een expert in jouw vakgebied
• Bezoekers (‘vreemden’) te converteren ...

Lees meer
Het kerstpakket: let op de fiscale regels 5% korting op uw kerstpakketten plus een bonuscadeau naar keuze voor leden van BC.nl
NIJKERK - Elk jaar kunt u als werkgever uw werknemers blij maken met een kerstpakket. Dat kan fiscaal vriendelijk, maar helaas niet belastingvrij. U moet rekening houden met de fiscale spelregels waardoor u toch iets meer kwijt bent dan alleen de ...
Lees meer
Krijg nu als lid van BC.nl 5% korting op de toch al voordelige kerstpakketten van kerstpakkettenkiezer.nl! En dat niet alleen... U mag bij een bestelling ook nog een GRATIS bonuscadeau kiezen!

Gebruik nu de actiecode BUSINESS klik hier
Lees meer
Geef jouw business een nieuwe impuls! Besparen op parkeerkosten met ANWB Parkeren Zijn jouw Algemene Voorwaarden goed geregeld?
 
  Meer dan 10.000 ondernemers waren al bij de (gratis) Business Bootcamp. In 2 dagen tijd krijg je honderden no-budget tips over marketing en sales, die je direct kan implementeren om je business aanzienlijk te laten groeien. 


Meld je gratis aan op www.businessbootcamp.nl
 
 
   
 
 
  Nooit meer lopen naar een parkeerautomaat. Voortaan kunt u makkelijk en voordelig parkeren met uw mobiel met ANWB Parkeren. U betaalt alleen voor de werkelijke parkeertijd. Dus nooit meer teveel!
Sluit nu Wegenwacht voor de Zaak af en krijg 15,- parkeertegoed en gratis registratie.
 
 
   
 
 
  Wil je meer weten over:
- Juridische risico’s
- Wet Incassokosten
- Het opstellen van Algemene Voorwaarden
- Hoe je aansprakelijkheid te beperken
- Invloed van incassoproces op kredietverstrekking

Schrijf je gratis in voor de BC.nl workshop: Sta in je Recht!
 
 
   
 
Juridische zaken - Digitale zaken - Operationele zaken - Financiële zaken - Commerciële zaken
Kennisbank - Workshops - Gratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Alfa accountants en adviseurs ANWB Atradius NUON ARAG Telfort Open Circles Academy