Wanneer deze mail niet correct wordt weergegeven kun je deze hier online bekijken
 


[beginning],

Graag nodigen we je uit voor de gratis workshops van BC.nl. Zoals de workshop Debiteurenbeheer. Of kom naar de workshop Huurrecht en arbeidsrecht, waar je antwoord krijgt op vragen als: "wat zijn de risico's van een flexibele arbeidsovereenkomst?" en "is mijn huurovereenkomst crisisproof?". Schrijf je op tijd in, voordat de workshop naar je keuze vol zit.


Workshop Debiteurenbeheer
Als ondernemer wil je het liefst een garantie dat jouw klanten je altijd op tijd betalen. In deze workshop geven we enkele tips om openstaande facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen en hiermee het risico op wanbetaling te verminderen.
Klik hier voor meer uitleg en het programma.

Workshop Huurrecht en arbeidsrecht
Tijdens deze workshop gaan we in op twee belangrijke juridische aspecten van ondernemen: huurrecht en arbeidsrecht. Na het volgen van de workshop kan je goed beoordelen of binnen jouw bedrijf deze zaken optimaal geregeld zijn.
Klik hier voor meer uitleg en het programma
.

Stel je vragen!
Om er zeker van te zijn dat je vraag beantwoord wordt tijdens een van onze workshop, kan je deze van te voren doorsturen. Meld je aan en mail je vraag naar workshop@bc.nl met in het onderwerp: vraag voor [naam workshop].


Agenda BC.nl workshops 2013/2014:

29-10 Rendement in E-commerce
07-11 Huurrecht en arbeidsrecht
14-11 Debiteurenbeheer
20-11 Netwerken
27-11 Marktentree in het buitenland
10-12 Sta in je Recht!
15-01 Strategische Groei
22-01 Debiteurenbeheer
05-02 Financiering
12-02 Cloud Computing


 

U ontvangt deze mail omdat u lid bent van BC.nl