Ontvang nu een persoonlijk aanbod. U bent al verzekerd vanaf € 26,59 per maand.
Klik hier om dit bericht online te lezen
Als ZZP'er staat u nooit alleen

ARAG Rechtsbijstand­verzekering ZZP

U kunt met een rechtsbijstandverzekering van ARAG altijd rekenen op juridische ondersteuning, van snel professioneel advies tot een eventuele gang naar de rechter. Alleen al de incassohulp kan u duizenden euro's per jaar besparen!

Tijdelijk € 40,- cadeau

Bij het afsluiten van een ARAG rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers ontvangt u nu tijdelijk een Bol.com cadeaubon van € 40,-. U bent al verzekerd vanaf € 26,59 per maand.

Vraag nu binnen één minuut een kostenindicatie aan die speciaal is afgestemd op uw bedrijfssituatie!

Ontvang nu een persoonlijk aanbod ›

Meer informatie ›

ZZP'ers over ARAG

"Mijn opdrachtgever wilde de factuur niet betalen wegens een verschil van mening over het behaalde eindresultaat. Dankzij ARAG ben ik hier samen met mijn opdrachtgever uitgekomen zonder dat onze werkrelatie in het geding kwam."

"Mijn arbeidsongeschiktheidsverzekeraar wilde mij niet volledig uitbetalen omdat ik niet kon aantonen dat mijn situatie een direct gevolg is van mijn werk. Met behulp van mijn ARAG-jurist heb ik er meer uitgehaald dan de verzekeraar mij voorstelde. Nu kan ik mij volledig richten op mijn herstel."

"Na een ongeluk met mijn bedrijfsauto heeft de ARAG-jurist mij geholpen bij het vaststellen van de schuldige (schuldvraag), bij het verhalen van mijn letselschade, de schade aan mijn auto en goederen én het verhalen van de ingediende schadeclaim."

Ontvang nu een persoonlijk aanbod ›