Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
bc workshops

BC.nl workshops:

Gratis workshops voor ondernemers!

 

vrijdag 6 september 2013
 
Workshops BC
 
Agenda workshops 2013
 


Woensdag 11 september: Realiseren Strategische Groei
= VOL

Dinsdag 17 september: Organisatieontwikkeling

 

Woensdag 18 september:
Cloud Computing
= VOL

 

Woensdag 25 september: Financiering = VOL

 

Woensdag 2 oktober: Pensioen Inzicht voor Ondernemers

 

Woensdag 9 oktober: Financiering van Facturen

 

Woensdag 16 oktober:

Sta in je recht

 

Woensdag 23 oktober: Netwerken = VOL

 

Dinsdag 29 oktober:

Rendement in E-commerce

 

Donderdag 7 november:

Sta in je Recht

 

Donderdag 14 november: Debiteurenbeheer

 

Donderdag 28 november: Debiteurenbeheer

 

Dinsdag 10 december:

Sta in je recht

 
Een nieuw overzicht van de BC.nl workshops


BusinessCompleet biedt diverse workshops aan met onderwerpen als strategische groei, cloud computing, juridische zaken en netwerken.

In dit overzicht vind je een aantal nieuwe workshop, onder andere de nieuwe workshops die we organiseren in samenwerking met onze partners ARAG en Atradius.

Onze workshops zijn kleinschalig, waardoor interactie en eigen inbreng goed mogelijk zijn. Schrijf je daarom snel in, voordat de workshop naar je keuze vol zit! Zit deze toch vol? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Ter oriëntatie vind je hieronder de agenda en een korte introductie van onze workshops waarvoor nog plekken vrij zijn. Kijk op de workshop.bc.nl voor meer informatie en een overzicht van de sprekers.

 
Workshop
Organisatieontwikkeling - dinsdag 17 september


Tijdens deze workshop krijg je inzicht in het proces van organisatieontwikkeling, een planmatige aanpak van dat proces en de manier waarop een verandering in je organisatie met hoge betrokkenheid van de medewerkers gefaseerd gestalte krijgt. Een klinkend resultaat dat draagvlak heeft binnen je organisatie is het gevolg.

Schrijf je in!
 
Workshop
Pensioen Inzicht voor Ondernemers - woensdag 2 okt

Als ondernemer bepaal je zelf of je naast AOW ook nog een aanvullend pensioen regelt. Na het volgen van deze workshop ben je op de hoogte van actuele pensioenontwikkelingen, weet je wat je krijgt als je met pensioen gaat en weet je wat je zelf aan je pensioen kunt doen. Ook de laatste ontwikkelingen rondom Prinsjesdag worden meegenomen.

Schrijf je in!
 
Workshop
Financiering van Facturen - woensdag 9 oktober

 

De workshop Financiering van Facturen is gericht op bedrijven die op zoek zijn naar liquiditeit en ontzorging. Het doel van de workshop is om toe te lichten hoe de facturen die je bedrijf stuurt aan debiteuren gefinancierd kunnen worden.

Schrijf je in!
 
Workshop
Sta in je Recht - 16 oktober, 7 november en 10 december

Je wilt voortvarend ondernemen en geen juridische risico's lopen. Geen zorgen hebben over leveranciers die hun afspraken niet nakomen, of wat de WIK eigenlijk betekent.  Zijn jouw algemene voorwaarden en contracten goed geregeld? Na het volgen van de workshop kan je beoordelen of binnen jouw bedrijf deze zaken goed geregeld zijn.

Schrijf je in!
 
Workshop
Rendement in E-commerce- dinsdag 29 oktober


Een inspirerende workshop voor retailers die een webshop hebben en de ambitie hebben om van hun shop een volwaardig distributiekanaal te maken. De workshop is geschikt voor E-commerce managers en webshop eigenaren. Tijdens de workshop heb je gelegenheid om te netwerken met mede ondernemers die actief zijn met een webshop.

Schrijf je in!
 
Workshop
Debiteurenbeheer - donderdag 14 en 28 november


Als ondernemer wil je het liefst een garantie dat jouw klanten je altijd op tijd betalen. Toch heeft vrijwel iedere ondernemer regelmatig te maken met te laat of zelfs helemaal niet betaalde facturen. In deze workshop geven we enkele tips om openstaande facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen en hiermee het risico op wanbetaling te verminderen.

Schrijf je in!
 

Wil je weten wat je kunt verwachten? Klik op de volgende links voor een kort verslag: workshop Netwerken (24 april) en workshop Financiering (1 mei).

  Workshops BC.nl