Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
bc workshops

BC.nl workshops:

Gratis workshops voor ondernemers!

 

vrijdag 2 augustus 2013
 
Workshops BC
 
Agenda workshops 2013
 

Woensdag 21 augustus: Netwerken = VOL

 

Vrijdag 23 augustus:
AdWords beginners

 

Woensdag 11 september: Realiseren strategische groei

Dinsdag 17 september: Organisatieontwikkeling

 

Woensdag 18 september:
Cloud Computing

 

Woensdag 25 september: Financiering

 

Woensdag 25 september: Financiering van facturen

 

Woensdag 23 oktober: Netwerken

 
Een nieuw overzicht van de BC workshops


Gezien de goed bezochte workshops en de positieve reacties is de eerste workshopreeks voor ons geslaagd. Ook na de zomer blijven we gratis workshops aanbieden voor jou als ondernemer. Zo helpen we je te blijven groeien en ontwikkelen. We bieden diverse workshops aan met onderwerpen als strategische groei, cloud computing en AdWords.

 

Onze workshops zijn kleinschalig, waardoor interactie en eigen inbreng goed mogelijk zijn. Schrijf je daarom snel in, voordat de workshop naar je keuze vol zit!


Ter oriëntatie vind je hieronder de agenda en een korte introductie van onze workshops. Kijk op de workshop.bc.nl voor meer informatie en een overzicht van de sprekers.

 
Workshop
AdWords Beginners - vrijdag 23 augustus


Deze workshop is bedoeld voor mensen die nog geen tot weinig ervaring met Google AdWords hebben. Tijdens de workshop leer je hoe je je budget doelgericht kunt inzetten. Daarnaast leer je te analyseren wat wel en wat geen rendement oplevert.

Schrijf je in!
 
Workshop
Realiseren Strategische Groei - woensdag 11 september

Bedrijven ervaren vaak problemen bij het formuleren en/of het implementeren van een nieuwe strategie. Deze workshop (het vanuit perspectief realiseren van strategische groei) heeft als doel deelnemers bewust te maken van de kritische succesfactoren voor strategiewijzigingen.

Schrijf je in!
 
Workshop
Organisatieontwikkeling - dinsdag 17 september

 

Organisatieontwikkeling ziet organisaties niet als een bron van tekortkomingen, maar als resultaat van kennis, inzicht en ervaring waarvan tijdens een veranderingsproces zoveel mogelijk gebruik moet worden gemaakt. In deze interactieve workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: leren door doen 3.0, veranderen of ontwikkelen (Blue Wave), planned development en participatie.

Schrijf je in!
 
Workshop
Cloud Computing - woensdag 18 september

Is Cloud Computing een hype, een buzzword of voegt het echt waarde toe aan de bedrijfsvoering? Op deze vraag geeft de workshop Cloud Computing een antwoord. We beginnen bij de basis (wat is Cloud Computing?), maar eindigen met een hele specifieke case. Na deze workshop ben je in staat voor je eigen bedrijf te bepalen of een vervolgstap richting Cloud Computing zinvol is of niet.

Schrijf je in!
 
Workshop
Financiering - woensdag 25 september


Tijdens de workshop Financiering bespreken we de mogelijkheden die er zijn om aan een financiering te komen, zoals via banken, microfinanciering, informals, factoring, UWV/gemeenten en crowdfunding. Waarmee moet je rekening houden? Praktijkervaringen van de deelnemers zullen, indien mogelijk, worden besproken.

Schrijf je in!
 
Workshop
Financiering van facturen - woensdag 2 oktober


De workshopFinanciering van Facturenis gericht op bedrijven die op zoek zijn naar liquiditeit en ontzorging. Het doel van de workshop is om toe te lichten hoe de facturen die je bedrijf stuurt aan debiteuren gefinancierd kunnen worden.

Schrijf je in!
 
Workshop
Netwerken - woensdag 23 oktober

 

Via een goed relatienetwerk bereik je doelen die anders misschien onbereikbaar waren gebleven. Tijdens een interactief netwerkseminar leer je als deelnemer op een frisse manier soepel en zonder schroom een netwerk op te bouwen en te benutten.

Schrijf je in!
 

Wil je weten wat je kunt verwachten? Klik op de volgende links voor een kort verslag: workshop Netwerken (24 april) en workshop Financiering (1 mei).

  Workshops BC.nl