Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
bc workshops

BC.nl workshops:

Gratis workshops voor ondernemers!

 

vrijdag 7 juni 2013
 
Workshops BC
 
Agenda workshops 2013
 
Woensdag 12 juni: Netwerken

Vrijdag 14 juni:
AdWords beginners


Woensdag 19 juni:
AdWords gevorderden


Woensdag 26 juni: Financiering
 
BC.nl Workshops


Als ondernemer wil je continu blijven groeien en ontwikkelen. BC.nl helpt je hierbij. Zo bieden wij diverse gratis workshops aan.

Onze workshops zijn kleinschalig, waardoor interactie en eigen inbreng goed mogelijk zijn. Schrijf je daarom snel in, voordat de workshop naar je keuze vol zit!

Kijk op de website voor meer informatie en een overzicht van de sprekers.

 
Workshop
Netwerken - woensdag 12 juni

Via een goed relatienetwerk bereik je doelen die anders misschien onbereikbaar waren gebleven. Tijdens een interactief netwerkseminar leer je als deelnemer op een frisse manier soepel en zonder schroom een netwerk op te bouwen en te benutten.

Schrijf je in!
 
Workshop
AdWords Beginners - vrijdag 14 juni


Deze workshop is bedoeld voor mensen die nog weinig ervaring met Google AdWords hebben of die er mee willen gaan beginnen. Het doel van de workshop is dat je je budget doelgericht weet in te zetten. Verder leer je te analyseren wat wel en wat geen rendement oplevert.

Schrijf je in!
 
Workshop
AdWords Gevorderden - woensdag 19 juni


Heb je al een AdWords account draaien, maar heb je het gevoel dat er veel meer uit te halen is? Zaken als landingspagina's en zoekwoorden (woordgroepen of zinsdelen) zijn al helder voor je en je weet ook wat conversiemeting is.

Schrijf je in!
 
Workshop
Financiering - woensdag 26 juni


Tijdens de workshop Financiering bespreken we de mogelijkheden die er zijn om aan een financiering te komen, zoals via banken, microfinanciering, informals, factoring, UWV/gemeenten en crowdfunding. Waarmee moet je allemaal rekening houden? Praktijkervaringen van de deelnemers zullen, indien mogelijk, ook worden besproken.

Schrijf je in!
 

Wil je weten wat je kunt verwachten? Klik op de volgende links voor een kort verslag: workshop Netwerken (24 april) en workshop Financiering (1 mei).

  Workshops BC.nl