Bekijk deze mail hier online

DE GRATIS WORKSHOPS VAN BC.NL

Workshops waar je iets aan hebt!

PERSONEEL FLEXIBEL AANNEMEN

Datum: 27 september
Aanvang: 9.15

Je bedrijf is groeiende. Om mee te bewegen met deze groei wil je als ondernemer wellicht personeel aannemen. Maar hoe zit het met de flexibiliteit van het inzetten van (extra) personeel? Hoeveel contracten mag je aanbieden? Welke risico's brengt het aannemen van personeel met zich mee?

Laat je niet beperken door beren op de weg maar laat je inspireren tijdens de gratis workshop 'Personeel flexibel aannemen'.

Meld je gratis aan

ONLINE VINDBAARHEID
(SEO)

Datum: 29 september
Aanvang: 9.15

Iedere ondernemer wil online gevonden worden, maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens deze workshop nemen de experts van DTG jou mee in de wereld van online vindbaarheid (SEO).

Gedurende de workshop leer je alle ins en outs op het gebied van online gevonden worden. Hoe pak je dat aan? En als je een website hebt, hoe zorg je ervoor dat deze online goed vindbaar is?

Meld je gratis aan

BOEKHOUDEN: ALLES OVER DE KWARTAALAFSLUITING

Datum: 4 oktober
Aanvang: 9.15

Voor ondernemers die hun eigen boekhouding doen organiseert BC.nl een speciale workshop over de kwartaalafsluiting. Je hoeft geen boekhoudkundig expert te zijn om aan de workshop deel te nemen. Toch vraagt deze workshop meer dan alleen basale kennis van boekhouden.

Na de workshop weet je precies waar de kwartaalafsluiting aan moet voldoen

Meld je gratis aan

BEGINNEN MET BOEKHOUDEN

Datum: 18 oktober
Aanvang: 9.15

Wil je aan de slag met het online boekhoudpakket van BC.nl? Ben je van plan om je eigen administratie of de administratie van anderen bij te gaan houden? Deelname aan deze workshop maakt je geen boekhoudkundig expert, maar zorgt ervoor dat je voldoende kennis hebt voor het voeren van een boekhouding.

Kom dan naar de workshop 'Beginnen met boekhouden'. Deelname aan deze workshop maakt je geen boekhoudkundig expert, maar zorgt er wel voor dat je voldoende kennis hebt voor het voeren van een gedegen basisboekhouding.

Meld je gratis aan

Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven bij BC.nl