Bekijk deze mail hier online

Heeft u een portefeuille van minimaal 350.000 euro? Download dan het rapport geschreven door het bedrijf van Forbes-columnist Ken Fisher. De titel is "Een pensioenplan in 15 minuten".

Ook al heeft u alles goed geregeld, dit mag u niet missen. Dit ‘must read’ rapport biedt u bruikbare research en analyses!

Beleggen in aandelen brengt risico's met zich mee. Er kan niet worden gegarandeerd dat het belegde kapitaal geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
- - -

Fisher Investments Nederland is het Nederlandse bijkantoor van Fisher Investments Europe Limited. Fisher Investments Europe Limited is toegelaten door en staat onder toezicht van de Britse Financial Conduct Authority (FCA-registratienummer 191609) en is ingeschreven als vennootschap in Engeland onder nummer 3850593. Fisher Investments Nederland is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 57731446. Als Nederlands bijkantoor van Fisher Investments Europe Limited, staat Fisher Investments Nederland onder toezicht van de FCA en middels een melding bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten. Hoofdkantoor Fisher Investments Europe Limited: 2nd Floor, 6-10 Whitfield Street, London, W1T 2RE, Verenigd Koninkrijk.

Indien u niet langer e-mail wenst te ontvangen van Fisher Investments Nederland, klik hier.

info@fisherinvestments.nl | 0800 023 3825

Privacy- en veiligheidsbeleid | Cookiebeleid | Juridische informatie

© 2016 Fisher Investments Europe Limited. Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven bij BC.nl