Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
16 JUN 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
Tjerk Notten
BC.nl
Ondernemer mist online omzetkansen

AMSTERDAM/ABCOUDE - Ondernemers missen online vaak kansen voor meer omzet via hun website. Ze beschouwen de website vooral als visitekaartje, niet als sales-instrument. Opvallend is ook dat een op de drie ondernemers bij het ontwerp van hun website vooral kijkt naar wat hij zelf mooi vindt. Effectiviteit en wensen van de klant spelen veel minder een rol.

• Professionaliteit ontbreekt vaak in realisatie websites
• Persoonlijke keuzes ten koste van effectiviteit...

Lees meer
DTG is nieuwe partner voor online vindbaarheid Gratis workshop Online marketing voor ondernemers

Als je ondernemer bent draait je bedrijft op jouw expertise en eventueel dat van je medewerkers. Maar deze kennis is vaak niet voldoende om dagelijks een rij klanten op de stoep te hebben. Je moet jezelf in de markt zetten, met een goede website en goede vindbaarheid ...

Lees meer

Je hebt een bedrijf en wilt een goed doordachte website. Of je hebt al een site, maar die is toe aan een opknapbeurt. Waar begin je? En hoe pak je dat aan?

En als je een website hebt, hoe zorg je ervoor dat deze online goed vindbaar is? De gratis workshop Online marketing voor ondernemers op woensdag 15 juli 2015 helpt je hier een flink eind mee op weg.

Lees meer
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken atradius nuon aon wpe ARAG Please Multilease