[beginning],

Mijn naam is Nisandeh Neta, oprichter van Open Circles Adademy.
Mede namens Serge Eikhoudt van BusinessCompleet.nl bedank ik je nogmaals voor je aanmelding bij het Social Media Secrets Seminar op komende zondag 9 december.

Ruim 600 abonnees van BusinessCompleet.nl hebben zich ingeschreven, naast ruim 300 andere ondernemers. Veel te leren en veel ondernemers te ontmoeten dus! Bekijk voor meer praktische informatie alvast onze website.

Ga voor maximaal resultaat
Om het maximale uit het seminar te halen, willen wij je alvast wat cases voorleggen en vragen stellen over jouw bedrijf in relatie tot sociale media. Zodat je na aanstaande zondag prospects aan jouw bedrijf bindt, boeit en uiteindelijk verandert in rendabele klanten.

De meeste bedrijven zijn zich namelijk niet bewust van de kracht van sociale media om hun bedrijf te laten groeien, of kennen wel de kracht, maar weten niet hoe je die effectief kunt gebruiken.

Ik zal je een inkijkje geven in een online wereld, vol mogelijkheden. Maar ook voorbeelden van bekende campagnes die niet werken. Sterker, die praktijkcases zouden je bedrijf en merk alleen maar schade toebrengen, als je het ook zo zou aanpakken. Je leert dus niet alleen de do's, maar ook de dont's!

Een voorbeeld van een don't:
De meeste ondernemers stellen zich de vraag: "Wat moeten we doen op Twitter / Facebook / LinkedIn / Pinterest, etc.?"
Dat is de verkeerde vraag. En als je de verkeerde vraag stelt, krijg je vaak het verkeerde antwoord. Een veel betere vraag zou zijn: "Hoe kunnen die sociale media ons helpen om een verhaal te vertellen en een eigen gemeenschap te bouwen?". Nu ligt de focus niet op de sociale media platforms, maar op wat voor jouw bedrijf relevant is.

Resultaat
Om te zien of die vraag werkt, willen wij natuurlijk graag het resultaat op de vraag laten zien, die wij ook onszelf gesteld hebben: "Hoe kan Facebook helpen om ons (Open Circles Acadamy) verhaal te vertellen?" http://on.fb.me/YseLgU

Dus, in de dagen voor het Social Media Secrets Seminar, stel jezelf de vraag: "Welk verhaal of verhalen wil ik mijn (potentiële) klanten vertellen over mijn bedrijf?". Dan leren wij jou zondag hoe je dat via sociale media kunt implementeren.

En tot die tijd, mede namens BusinessCompleet.nl, op jouw succes!

Nisandeh Neta
Open Circles Academy
Meer informatie op: http://www.businessbootcamp.nl/voorbereiding/sms-dec-2012


U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven bij BusinessCompleet.nl
Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, kunt u deze hier online bekijken.