Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
BC.nl Exclusief: De Expert Nieuwsbrief
- Meer business met 35 twitter-tips
- Videospecial: Demonstreer je expertise
9 November 2012, uitgave 2
 
Nisandreh Neta
 
Biografie Nisandeh
 
Dit ben ik Nisandeh Neta

(1968) is de oprichter van Open Circles Academy. Hij geeft trainingen aan ZZP'ers en kleine ondernemers, niet alleen voor inspiratie, maar ook om nieuw verworven inzichten echt te implementeren. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de vele succesverhalen van ondernemers die hun omzet sterk zagen toenemen.

Verder is Nisandeh de man achter het Business Bootcamp, het grootste netwerk- en trainingsevenement voor ZZP'ers en kleine ondernemers in Nederland.

 
[beginning],


Met trots presenteert BC.nl u exclusief Nisandeh Neta van de Open Circles Academy, dé expert van Nederland op het gebied van Sales en Marketing voor ZZP'ers en kleine ondernemers.
Elke vrijdagmiddag krijgt u een speciale nieuwsbrief vol met praktische tips om direct te implementeren. Gebaseerd op no-budget-marketing met maximaal resultaat voor uw bedrijf.
Zijn tips, trainingen en adviezen hielpen al duizenden ondernemers te groeien, waaronder BC.nl. Lees de tips in het weekend en implementeer ze op maandag!

 
ARTIKEL
Meer business met 35 twitter-tips
 

AMSTERDAM - Het lijkt erop alsof er vele zelfbenoemde experts zijn die je met alle plezier vertellen hoe je Twitter kunt gebruiken om je business te laten groeien en miljoenen te verdienen. Jammer genoeg kunnen maar zeer weinigen van hen laten zien dat hun idee├źn ook echt werken.

• Eerste stappen op Twitter
• Tweeten: waarover?
• Krijg meer volgers

Lees Verder
 
VIDEOSPECIAL
Demonstreer je expertise
 

Deze week behandelt Nisandeh hoe je het beste je expertise over kunt brengen op de klant. Het overbrengen van jouw expertise omvat tenslotte veel meer dan het tonen van de door jou in het verleden behaalde successen.

 
demonstreer je expertise
 
BUSINESS BOOTCAMP
Wil jij een betere ondernemer worden?
 

Sinds de introductie van de (gratis) Business Bootcamp in 2010 hebben meer dan 10.000 ondernemers deelgenomen aan dit unieke evenement en hebben velen van hen al een flink verschil weten te maken in hun business!

En jij? Twijfel je nog, of...

Durf jij de sprong te wagen om het komend jaar jouw beste business-jaar te maken?

Ga naar www.businessbootcamp.nl om je gratis aan te melden. Er wordt wel € 47 gevraagd voor lunch en drinken gedurende 2 dagen.