Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
BC.nl Exclusief: De Expert Nieuwsbrief
- Verdubbel je zakelijke inkomen
- Je onderneming verder laten groeien
2 November 2012, uitgave 1
 
Nisandreh Neta
 

Biografie Nisandeh

 
Dit ben ik

Nisandeh Neta
(1968) is de oprichter van Open Circles Academy. Hij geeft trainingen aan ZZP'ers en kleine ondernemers, niet alleen voor inspiratie, maar ook om nieuw verworven inzichten echt te implementeren. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de vele succesverhalen van ondernemers die hun omzet sterk zagen toenemen.

Verder is Nisandeh de man achter het Business Bootcamp, het grootste netwerk- en trainingsevenement voor ZZP'ers en kleine ondernemers in Nederland.

 

[beginning],


Met trots presenteert BC.nl u exclusief Nisandeh Neta van de Open Circles Academy, d expert van Nederland op het gebied van Sales en Marketing voor ZZP'ers en kleine ondernemers.
Elke vrijdagmiddag krijgt u een speciale nieuwsbrief vol met praktische tips om direct te implementeren. Gebaseerd op no-budget-marketing met maximaal resultaat voor uw bedrijf.
Zijn tips, trainingen en adviezen hielpen al duizenden ondernemers te groeien, waaronder BC.nl. Lees de tips in het weekend en implementeer ze op maandag!

 
ARTIKEL

Verdubbel je zakelijke inkomen

 

AMSTERDAM - Je wilt een groot doel bereiken; je wilt meer geld verdienen, meer vrije tijd hebben; je wilt een doorbraak die je leven transformeert - niet dat alles maar een klein beetje beter wordt, toch?

De grote vraag is dan: hoe?

Je hebt de boeken gelezen. Je hebt de doelen gesteld. Waarschijnlijk heb je dit al eens eerder gehoord.

Er is momentum nodig om een doel te bereiken. En hoe meer momentum je hebt, hoe gemakkelijker en sneller het bereikt wordt.

- Momentum nodig om doel te bereiken
- Zeven acties om momentum op te bouwen
- Beheer je geld

Lees Verder
 
VIDEOSPECIAL

Je onderneming verder laten groeien

 

Naast een zeer interessant artikel zullen we ook u ook wekelijks voorzien van een video met daarin leerzame tips en trucks voor u als ondernemer. Deze week : Je onderneming verder laten groeien. In de video voorziet Nisandeh u van een aantal tips die u eenvoudig kunt implementeren.

 
video-plaatje
 
BUSINESS BOOTCAMP

Wil jij een betere ondernemer worden?

 

Sinds de introductie van de (gratis) Business Bootcamp in 2010 hebben meer dan 10.000 ondernemers deelgenomen aan dit unieke evenement en hebben velen van hen al een flink verschil weten te maken in hun business!

En jij? Twijfel je nog, of...

Durf jij de sprong te wagen om het komend jaar jouw beste business-jaar te maken?

Ga naar www.businessbootcamp.nl om je gratis aan te melden. Er wordt wel € 47 gevraagd voor lunch en drinken gedurende 2 dagen.