In deze e-mail wordt u geïnformeerd over het PKIoverheid service certificaat van Digidentity, www.digidentity.eu.
Ziet u deze e-mail niet correct?
Klik hier voor de online versie

PKIoverheid services certificaat
Uw sleutel tot een beveiligde verbinding met de overheid

Bent u al aangesloten op het digitale loket van de overheid via SBR? Vraag snel en eenvoudig uw PKIoverheid services certificaat aan via Digidentity waarmee u wordt herkend als vertrouwde afzender. Registreer u online via de Certificate Store van Digidentity.
 

Vernieuwend online

Digidentity biedt u een vernieuwende online oplossing voor uw online zaken. Online zaken doen wordt steeds belangrijker, het is sneller, tijd- en plaatsonafhankelijk en kostenbesparend. Digidentity is de enige partij waarbij de registratie en aanvraag van een SSL certificaat volledig digitaal plaats vind.

Daarnaast is Digidentity uitgebreid te gebruiken op het gebied van online identificatie. Naast SSL certificaten leveren wij een rechtsgeldige digitale handtekening en het totale speelveld van eHerkenning.

Toepassing voor SBR

Per 1 januari 2013 is SBR verplicht voor de aangifte IB en VpB bij de belastingdienst. Hierbij heeft u ook het PKIoverheid services certificaat nodig.

Hoe werkt het?
Een certificaat kunt u aanvragen via de Certificate Store. Om het certificaat aan te vragen dient u een aantal stappen te doorlopen.
1.     Account registratie
2.     Registreren abonneeorganisatie
3.     Registreren contactpersoon
4.     Registreren certificaatbeheerder
5.     Face-2-face controle
6.     CSR invoeren
 

Wat is een CSR?
Het Certificate Signing Request is een stukje gecodeerde tekst met daarin informatie over uw server en het aan te vragen certificaat. Om het CSR aan te maken kunt u gebruik maken van onze handleiding of onze tool gebruiken, waarmee u enkel een aantal invoervelden invoert waarna en het CSR voor u gegenereerd wordt.
 
 

Contact

Website:
www.digidentity.eu

Telefoon:
088 778 78 78

Email:
info@digidentity.eu
Copyright © digidentity BV
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven bij BusinessCompleet.nl