Geachte heer / mevrouw,

Onlangs heeft u op Businesscompleet.nl aangegeven dat u graag toegang wilt tot gratis Online Boekhouden van BC.nl Omdat we slechts een beperkt aantal inschrijvingen honoreren controleren we streng op de toegang. Daarom heeft het kunnen gebeuren dat er dermate streng is gecontroleerd dat mogelijk uw toegangscode onterecht werd afgewezen. Middels deze e-mail willen we u uitnodigen uw toegangscode alsnog te verzilveren en deel te nemen aan gratis online Social Bookkeeping.

Voor uw gemak sturen we hierbij nogmaals de toegangscode en instructies om gebruik te kunnen maken van Social Bookkeeping.

Uw persoonlijke toegangscode: [code]

Belangrijk: Bent u nog geen lid van Businesscopleet, lees dan de volgende instructies goed door om uw Social Bookkeeping te activeren. Bent u al abonnee van Businesscompleet, ga dan direct aan de slag met stap 4!:
  1. Registreer u als Businesscompleet abonnee door op de volgende link te openen: http://www.businesscompleet.nl/aanmelden.html en doorloop het Businesscompleet registratieformulier. U maakt gebruik van uw persoonlijke toegangscode door op pagina 3 van het registratieformulier uw persoonlijke toegangscode in te vullen.
  2. Na enkele minuten ontvangt u een e-mail van Businesscompleet om uw Businesscompleet account te activeren. Activeer uw account door op de link in de e-mail te klikken.
  3. Uw account is nu geactiveerd en u kunt inloggen op zowel de Businesscompleet Kennisbank als Social Bookkeeping.
  4. Log in op Social Bookkeeping door met uw browser naar www.businesscompleet.nl te surfen en op de knop Inloggen te klikken. Vervolgens vult u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in op het het formulier Inloggen Social Bookkeeping en drukt u daarna op de knop Login.
  5. Nadat uw gegevens zijn gecontroleerd wordt u doorgestuurd naar Social Bookkeeping.
  6. Logt u voor het eerst in dan zal Social Bookkeeping u vragen om uw Social Bookkeeping profiel compleet te maken.
Belangrijk: Deze toegangscode is eenmalig geldig. Bovendien verloten wij op de eerste van dag van de volgende maand een iPad onder de geactiveerde codes.

Voor vragen kunt u mailen naar info@bc.nl

Veel succes!

 

Met vriendelijke groet,

Fabienne van Vuuren & Serge Eikhoudt
Directie BC.nl