Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.
bc workshops

BC.nl workshops:

Gratis workshops voor ondernemers!

 

vrijdag 4 okt 2013
 
Workshops BC
 
Agenda workshops 2013


Woensdag 9 oktober:
Financiering van Facturen
 

Woensdag 16 oktober:
Sta in je recht  

Woensdag 23 oktober: Netwerken
 

Dinsdag 29 oktober:
Rendement in E-commerce  
Donderdag 7 november:
Sta in je Recht  

Donderdag 14 november:
Debiteurenbeheer
 

Woensdag 27 november:
Marktentree in het buitenland
 

Donderdag 28 november:
Debiteurenbeheer
 

Dinsdag 10 december:
Sta in je recht

 
Gratis BC.nl workshops

[Beginning],

BC.nl biedt diverse Gratis workshops aan met onderwerpen als financiering van facturen, e-commerce, juridische zaken en netwerken.

Onze workshops zijn kleinschalig, waardoor
interactie en eigen inbreng goed mogelijk zijn. Schrijf je daarom snel in, voordat de workshop naar je keuze vol zit! Zit deze toch vol? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

 
Workshop
Financiering van Facturen - woensdag 9 oktober

 

De workshop Financiering van Facturen is gericht op bedrijven die op zoek zijn naar liquiditeit en ontzorging. Het doel van de workshop is om toe te lichten hoe de facturen die je bedrijf stuurt aan debiteuren gefinancierd kunnen worden.

Schrijf je in!
 
Workshop
Sta in je Recht - 16 oktober, 7 november en 10 december

Je wilt voortvarend ondernemen en geen juridische risico's lopen. Geen zorgen hebben over leveranciers die hun afspraken niet nakomen, of wat de WIK eigenlijk betekent. Zijn jouw algemene voorwaarden en contracten goed geregeld? Na het volgen van de workshop kan je beoordelen of binnen jouw bedrijf deze zaken goed geregeld zijn.

Schrijf je in!
 
Workshop
Rendement in E-commerce- dinsdag 29 oktober


Een inspirerende workshop voor retailers die een webshop hebben en de ambitie hebben om van hun shop een volwaardig distributiekanaal te maken. De workshop is geschikt voor E-commerce managers en webshop eigenaren. Tijdens de workshop heb je gelegenheid om te netwerken met mede ondernemers die actief zijn met een webshop.

Schrijf je in!
 
Workshop
Debiteurenbeheer - donderdag 14 en 28 november


Als ondernemer wil je het liefst een garantie dat jouw klanten je altijd op tijd betalen. Toch heeft vrijwel iedere ondernemer regelmatig te maken met te laat of zelfs helemaal niet betaalde facturen. In deze workshop geven we enkele tips om openstaande facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen en hiermee het risico op wanbetaling te verminderen.

Schrijf je in!
 
Workshop
Marktentree in het buitenland - woensdag 27 november


U heeft concrete plannen om internationaal zaken te doen. U signaleert dat er kansen liggen voor uw product/dienst in een of meerdere landen, maar hebt moeite met het identificeren van de juiste strategie en interessante partijen voor de marktentree.
Agentschap NL en haar partners in binnen- en buitenland kunnen u ondersteunen bij het hele traject. Stel uw vragen uit de dagelijkse praktijk en samen komen we tijdens de workshop tot betere inzichten. En hopelijk ook tot vervolgacties.

Schrijf je in!
 

Wil je weten wat je kunt verwachten?


Kijk op de workshop.bc.nl voor meer informatie en een overzicht van de sprekers.

  Workshops BC.nl