bc logo

Indien deze e-mail niet goed weergegeven wordt, klik dan hier

Social Bookkeeping begint vandaag

veilig online, compleet, social én gratis

[beginning]

Gefeliciteerd! Als lid van BusinessCompleet.nl nodigen wij u uit om als één van de eerste ondernemers GRATIS te gaan boekhouden.

 

plane 

Gratis

BC.nl biedt al sinds 2005 gratis Need to Know informatie voor 180.000 abonnees, zoals modelcontracten, tips & trucs en checklisten voor ondernemers. Opnieuw breken wij de markt open. Nu met gratis Need to Have software, zoals boekhouden en CRM. Gratis boekhouden, ook na 30 dagen.
 
 

Goedgekeurd door:

veiligheid

Compleet

Wij bieden u complete boekhoudsoftware, zodat uw onderneming gratis beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten. Zoals:

- Uitgebreide CRM
- Boekhouden
- Offertes maken
- E-factureren
- Salespipeline
- Incasso module
- BTW-aangifte
- Rapportages
- Benchmark*
demo video

 

 
   

Social

De criteria voor Social Bookkeeping zijn veilig online, compleet, social en gratis. Met social bedoelen wij samen met andere ondernemers beter ondernemen. Want van elkaar leer je meer. Stel daarom aan elkaar vragen op het speciale BC.nl forum, of geef antwoord op andermans vragen.

Nieuw is ook de *benchmark. Dat is een volledige anonieme analyse, waarmee u zich real time kunt vergelijken met uw branchegenoten. Hiermee ziet u in een oogopslag wat u goed doet, en wat beter kan! Dat is pas social.

 
   

Veilig online

BC.nl heeft de software ontwikkeld in samenwerking met Triodor Software en Alfa Accountants. De kwaliteit van de software is uitgebreid getest door de netwerkorganisatie van accountants SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten) en de ICT-specialisten van ISSX. Daarbij is vooral getest op:
- Functionaliteit
- Bruikbaarheid
- Veiligheid

Naast de certificaten van ISSX en SRA kan u ook vertrouwen op de beveiligde SSL-verbinding van Norton Verisign.

Zo werken wij aan maximale veiligheid en absolute privacy.

 
   

Is het nu echt af?

Een boekhoudpakket is nooit af, daarom blijven wij ook met nieuwe modules en verbeteringen komen. Denk bij verbeteringen aan taalcorrecties, functieknoppen, betere uitleg, sneltoetsen en optimale vormgeving. Ook werken wij aan nieuwe gratis modules als urenregistratie en projectmanagement.

 
   

Direct proberen

U kunt onze gratis boekhoudsoftware direct testen, zonder inloggen of proefabonnement, ook als u geen abonnee bent. Deze demo slaat geen informatie op. Social Bookkeeping is altijd gratis, maar voor nu Invitation Only.

BC.nl Boekhouden
Veilig online, compleet, social én gratis

 
 

businessinformatie.
To the point.

© Businesscompleet.nl
2005-2012

» Home
» Kennisbank
» Netwerk
» Marktplaats
» Boekhouden
» CRM
» Projectmanagement
» Mailings

» Contact
» Het team van bc.nl
» Algemene voorwaarden
» Onze partners
» Adverteren
» Veelgestelde vragen