Social Bookkeeping begint vandaag

Klik hier om deze mail online te bekijken
  logo

Gratis online boekhouden met Social Bookkeeping

veilig online, compleet, social en gratis

. inloggenforum

 
  direct toegang

[beginning],

In deze boekhoudmail lees je over een belangrijke update van het boekhoudpakket: de nieuwe CRM module is van start gegaan. Ook is er een mailadres geopend waar je je vragen over het boekhoudpakket kunt stellen en lees je meer over IBAN.

In de boekhoudtips gaat het over de eindejaarsdilemma's die je in je boekhouding tegenkomt. Hoe boek je een factuur over 2014 die je in 2013 ontvangt en betaalt? En het omgekeerde? Daarnaast aandacht voor wanneer je een uitgave als een investering kunt boeken.

Met vriendelijke groet,

BusinessCompleet.nl

 
     
 
BOEKHOUDTIPS  
 
Facturen over 2014 
Het einde van het jaar nadert alweer en  ...
lees meer  
       
Facturen over 2013 die je in 2014 ontvangt
In 2014 ontvang je wellicht nog facturen ...
lees meer  
       
Zijn er investeringen?
Controleer je kosten en beoordeel of er ...
lees meer  
GOEDGEKEURD DOOR
certificaten
 
         
 
SOCIAL BOOKKEEPING  

Met Social Bookkeeping brengen we ondernemers in contact met elkaar. Dit doen we onder meer door middel van het forum. Stel hier uw vragen en help met het beantwoorden van die van collega-ondernemers.
 
 
.
forum
 
         
 
UPDATES  
Belangrijke update van het gratis boekhoudpakket
Op 19 november 2013 is een nieuwe versie van de CRM-module live gegaan. In deze module kun je je relaties bijhouden, niet alleen klanten en leveranciers, maar ook andere relaties.
De gedachte hierachter is de invoer gebruiksvriendelijker en intuïtiever te maken. Daarnaast sluit de nieuwe versie beter aan op toekomstige ontwikkelingen binnen het boekhoudpakket.
Wij hopen en verwachten dat de gebruikers de nieuwe module als een verbetering zullen ervaren.
Een korte handleiding is te vinden op http://www.bc.nl/documenten/CRM_handleiding.pdf

 
IBAN
In februari 2014 wordt door de banken het gebruik van IBAN-nummers voor betalingen verplicht gesteld. Het IBAN-nummer is samengesteld uit land- en bankcode en het huidige rekeningnummer. In ons Gratis Online Boekhoudpakket kunt u uw eigen IBAN-nummer invoeren onder de Instellingen van uw bank(en), Deze wordt vervolgens gebruikt op uw facturen.
 
Mailadres
Om tot een snellere afhandeling van uw vragen over ons Gratis Online Boekhoudpakket, is een nieuw mailadres beschikbaar: boekhouden@bc.nl. Hierop kunt u al uw vragen en opmerkingen kwijt. Een vraag, gestuurd naar dit mailadres, zal binnen 2 werkdagen worden beantwoord.


 
YOUTUBE KANAAL
 
         
logo
  inloggenforum