<@header /> Online versie
 
Connect
Connect
 
 
 
Traditioneel kerstpakket weer populair
 
Wilt u als ondernemer uw medewerkers graag extra belonen voor het harde werk van het afgelopen jaar? Hoewel er soms geruchten de ronde doen dat het ouderwets en niet meer van deze tijd zou zijn wordt een kerstpakket toch nog steeds erg gewaardeerd door medewerkers, schrijft Brisk Magazine.
 
Wat krijgen medewerkers dit jaar?
 
 
Uw lidmaatschap is afgelopen
 
 
 
Meer dan 150 voorbeeld contracten en -brieven
 
Op BC.nl vindt u als ondernemer meer dan 150 gratis voorbeeld contracten en brieven die u helpen bij uw bedrijfsvoering.
 
Bekijk de BC.nl-kennisbank
 
 
Uw lidmaatschap is afgelopen
 
 
 
Bedrijf genoemd naar eigenaar presteert beter
 
Een onderneming die vernoemd is naar de oprichter of grootaandeelhouder levert betere resultaten dan bedrijven die een andere naam hebben. Volgens onderzoekers van een Amerikaanse universiteit kan het verschil met andere bedrijven oplopen tot een drie procent hoger rendement op het totale vermogen.
 
Lees hier hoe dat komt
 
 
Uw lidmaatschap is afgelopen
 
 
 
Tips om hoger te komen in Google
 
Indien uw site op nummer n staat in Google dan zal ongeveer 31 procent van de mensen doorklikken naar uw website. Indien u op twee staat is dit al gezakt naar veertien procent. Als u op plek vijf staat dan zal dit percentage nog maar zon vijf procent zijn en voor plek nummer tien ongeveer drie procent.
 
Ga naar de tips
 
 
Connect

Deze mail is verzonden i.s.m. OMG
 
DDMA Privacy Waarborg
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -