Nieuwsbrief 2016
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
30 MAA 2017

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
Horeca-personeel nu al schaars

Horecaondernemers in Nederland staan te springen om personeel. Hoewel de omzet en het aantal horecagelegenheden volgens het CBS stijgt, blijft het vullen van de vacatures uit. Sinds 2013 en 2014 zijn er steeds minder mensen op zoek naar vacatures in de horeca (Google Trends).

Vooral het vinden van vakbekwame koks is zeer lastig.

Slecht betaald
Hotelprofessionals.nl ...

Lees meer
Top-10 winkelstraten van Nederland Wilt u uw bedrijf verkopen?De Zwanestraat - Kromme Elleboog in Groningen is tot de leukste winkelstraat van Nederland 2016 verkozen en de leukste winkel van Nederland is geworden De Friese Streekwinkel Priuw in Leeuwarden.

Tien leukste ...

Lees meer
Heeft uw bedrijf een opvolger nodig, is uw bedrijf toe aan een nieuwe start of heeft uw bedrijf een nieuwe adrenalineshot nodig? Of is uw bedrijf aan een nieuwe levensfase toe? Er kunnen verschillende redenen zijn om uw bedrijf te verkopen. BC.nl helpt daarbij. Laat het mij volleidig discreet weten op fred@bc.nl, Dank u.

Fred Akkerma
DGA BC.nl

Gratis Checklists Waarom to-do lijstjes niet werken
 
 

GRATIS CHECKLISTS VOOR ONDERNEMERS


Op de vernieuwde site van Brisk Magazine vindt u meer dan 100 handige checklists voor ondernemers. Van het oprichten van een BV, het uitvoeren van een marktonderzoek, tot elektronisch factureren. Van de checklist 'functioneringsgesprek' tot het tegengaan van een jetlag. En nog veel meer. Gratis. Meld u nu aan!
 

 
 
   
 
 
 

Waarom to-do lijstjes niet werken


Het is een bekend advies van mensen die zich bezighouden met time management: maak een takenlijstje oftewel een to-do-lijst. Op het eerste gezicht lijkt het een prima idee. U bepaalt elke ochtend wat u moet doen en gaat vrolijk aan de slag. Toch zitten er vervelende nadelen aan zo’n takenlijstje. De belangrijkste: ze werken niet...
 

 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhouden