Nieuwsbrief 2016
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
27 FEB 2017

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
BC.nl gaat samenwerken met Brisk Magazine

BC.nl, uw vertrouwde bron voor MKB en ZZP, gaat intensief samenwerken met Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers. Brisk Magazine biedt honderden gratis checklists, voorbeeldcontracten- en documenten voor het MKB en ZZP'ers. ...

Lees meer
Breekt betalen met je smartphone door in 2017? Nieuw fiscaal voordeel via Energie-investeringsaftrek

ABCOUDE - Iedereen kent het contactloos betalen met je pinpas van je bank, maar wanneer gaan we massaal contactloos betalen met onze smartphone?


Zie ook: Toezicht ...

Lees meer

ABCOUDE - Ondernemers die willen investeren in energiezuinige technieken kunnen in 2017 weer rekenen op fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor 2017 steeg het EIA budget van € 161 miljoen naar € 166 miljoen.


• ...

Lees meer
Gratis Checklists Tips voor de eerste 15 seconden van uw telefonische acquisitiegesprek
 
 

GRATIS CHECKLISTS VOOR ONDERNEMERS


Op de vernieuwde site van Brisk Magazine vindt u meer dan 100 handige checklists voor ondernemers. Van het oprichten van een BV, het uitvoeren van een marktonderzoek, tot elektronisch factureren. Van de checklist 'functioneringsgesprek' tot het tegengaan van een jetlag. En nog veel meer. Gratis. Meld u nu aan!
 

 
 
   
 
 
 

Tips voor de eerste 15 seconden van uw telefonische acquisitiegesprek


De eerste minuut is bepalend voor het succes van uw telefonische acquisitiegesprek. De prospect beslist binnen een mum van tijd of hij met u wil spreken of dat hij u wil lozen. Doet hij dat al zo snel? Inderdaad ook over de telefoon tellen eerste indrukken zwaar. De vraag is hoe u het lastige begin zonder kleurscheuren doorkomt? In dit artikel leest u alles over de eerste tien tot vijftien seconden.
 

 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Atradius Aon WPE Please DTG REGUS KPN