Bekijk deze mail hier online

DE GRATIS WORKSHOPS VAN BC.NL

Workshops waar je iets aan hebt!

HELP MIJN ONDERNEMING GROEIT

Datum: 27 september
Aanvang: 9.15

Je bedrijf is groeiende. Om mee te bewegen met deze groei wil je als ondernemer wellicht personeel aannemen. Maar hoe zit het met de flexibiliteit van het inzetten van (extra) personeel? Hoeveel contracten mag je aanbieden? Welke risico's brengt het aannemen van personeel met zich mee?

Laat je niet beperken door beren op de weg maar laat je inspireren tijdens de gratis workshop 'Mijn onderneming groeit. Creëer flexibiliteit'.

Meld je gratis aan

GOOGLE ADWORDS
(SEA)

Datum: 15 september
Aanvang: 9.15

Iedere ondernemer wil online gevonden worden, maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens deze workshop nemen de experts van DTG je mee in de wereld van zoekwoorden en het verbeteren van je vindbaarheid met Google AdWords.

Wil je concrete tips en adviezen over het optimaliseren van campagnes of weten hoe je je biedingsstrategie kunt verbeteren? Gedurende de workshop leer je alle ins en outs over Google AdWords campagnes.

Meld je gratis aan

BEGINNEN MET BOEKHOUDEN

Datum: 8 september
Aanvang: 9.15

Wil je aan de slag met het gratis online boekhoudpakket van BC.nl? Ben je van plan om je eigen administratie of de administratie van anderen bij te gaan houden?

Kom dan naar de workshop 'Beginnen met boekhouden'. Deelname aan deze workshop maakt je geen boekhoudkundig expert, maar zorgt er wel voor dat je voldoende kennis hebt voor het voeren van een gedegen basisboekhouding.

Meld je gratis aan

ONLINE VINDBAARHEID
(SEO)

Datum: 29 september
Aanvang: 9.15

Iedere ondernemer wil online gevonden worden, maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens deze workshop nemen de experts van DTG jou mee in de wereld van online vindbaarheid (SEO).

Gedurende de workshop leer je alle ins en outs op het gebied van online gevonden worden. Hoe pak je dat aan? En als je een website hebt, hoe zorg je ervoor dat deze online goed vindbaar is?

Meld je gratis aan

Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven bij BC.nl