Nieuwsbrief 2016
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
29 APR 2016

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
Dit moet je niet opnemen in een freelanceovereenkomst (2)
ABCOUDE - Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen vanaf 1 mei 2016 gaan werken met de modelovereenkomsten, te vinden op de site van de Belastingdienst. Je kunt ze ook zelf opstellen. Wat moet je niet opnemen in de freelanceovereenkomst? De redactie stelde de absolute don’ts op voor een overeenkomst van opdracht. In het eerste deel kwamen de do’s al aan de orde.
Lees meer
Meer succes als je al vroeg leert ondernemen Haags uitzendbureau en leidinggevenden krijgen forse boetes
ABCOUDE - Studenten die meedoen aan het programma Jong Ondernemen hebben over het algemeen betere kansen op de arbeidsmarkt. Ze vinden twee keer sneller een eerste baan, zijn minder vaak werkloos, hebben vaker een managementpositie en zijn meer ...
Lees meer
ABCOUDE - Een Haags uitzendbureau heeft een boete gekregen van bijna 230 duizend euro voor het niet naleven van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag. Twee leidinggevenden van het uitzendbureau hebben boetes gekregen van respectievelijk 108 ...
Lees meer
Hoe krijg je als zzp'er een hypotheek? Gratis workshop: Beginnen met Boekhouden Gratis workshop: Ik wil een medewerker aannemen. Wat nu?
 
  Wanneer je als zzp’er een woonhuis of bedrijfsruimte wilt kopen, vergt de financiering daarvan extra aandacht.

Download de gratis whitepaper: Hypotheken voor zzp'ers en ontdek met welke eisen en mogelijkheden je rekening moet houden.
 
 
 
   
 
 
  Wil jij aan de slag met het online boekhoudpakket van BC.nl?

Tijdens de Workshop: Beginnen met Boekhouden 
worden de basisbeginselen van het boekhouden uitgelegd. Daarnaast maken we je wegwijs in het online boekhoudpakket van BC.nl.

Schrijf je nu gratis in.
 
 
   
 
 
  Ben jij gebaat bij de hulp van een of meerdere medewerkers? Wat dien je allemaal te regelen voordat een medewerker bij jou kan starten?

Ontdek hier alles over tijdens onze gratis workshop
Ik wil een medewerker aannemen. Wat nu?
op 26 mei.

Meld je hier aan.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken Atradius Aon WPE Please DTG REGUS KPN