Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
20 OKT 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
Heeft je locatie negatieve gevolgen voor de omzet?

AMSTERDAM - Heb je je wel eens afgevraagd welke invloed je bedrijfslocatie heeft op je verkoopcijfers? Want als je niet dicht genoeg bij je klanten zit, zou je bedrijfslocatie wel eens een negatief effect kunnen hebben op je verkoop.

• Klanten houden eenvoudiger als je in de buurt zit
• Problemen met klanten makkelijker opgelost
• Bedrijven die internationaal actief zijn presteren beter...Lees meer
Krachtige werkgelegenheidsgroei in MKB in 2015 en 2016 Minder MKB'ers moeten in de bijstand

ABCOUDE - Het aantal werkenden in het MKB zal dit jaar met bijna 50.000 krachtig toenemen. Van dit aantal zijn 35.000 werknemers en 15.000 zelfstandigen. De groei van de werkgelegenheid in het grootbedrijf blijft dit jaar beperkt tot ongeveer 12.000 ...

Lees meer

ABCOUDE - Het aantal bijstandsaanvragen door ondernemers is op laagste punt sinds 2008. Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is het aantal bijstandsaanvragen door zelfstandige ondernemers in het derde kwartaal van 2015 voor ...

Lees meer
Kantoor aan Huis-pakket voor thuiswerkende ZZP'ers Laat je bijpraten over pensioenmogelijkheden voor je personeel Zie jij als een berg op tegen je boekhouding?
 
  Het Kantoor aan Huis-pakket is helemaal ingericht op thuiswerkende ondernemers. U profiteert van een voordelig energiecontract dat u ook privé kunt gebruiken.
Met het energiecontract krijgt u het eerste jaar 2 maanden korting op stroom. Na het eerste jaar houdt u een voordelige prijs voor energie.
 
 
   
 
 
  Je wil natuurlijk het beste voor je personeel, zoals goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende voorzieningen. Een pensioenregeling hoort er ook bij, maar is dat haalbaar?

BC.nl biedt een unieke kans om je te laten bijpraten tijdens de workshop op 12 november. Meld je snel aan!
 
 
   
 
 
  Nooit meer boekhouden!

Zie jij als een berg op tegen je boekhouding?

Laat het over aan Thinq: de meest complete én voordelige online boekhoudservice van Nederland. Scannen, uploaden en je bent klaar.

Probeer nu gratis!

 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken atradius nuon aon wpe ARAG Please DTG REGUS KPN