Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
12 OKT 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
Verdien aan je ICT

DEN HAAG - Altijd online en bereikbaar zijn: in je privéleven is het vanzelfsprekend, op het werk ligt dat vaak anders. Veel ondernemers weten niet wat er mogelijk is op het gebied van communicatie en hoe ze die technologie in hun bedrijf kunnen inrichten. Toch is het slim om daar goed over na te denken. Daarom 3 manieren waarop ICT in je bedrijf voor je kan werken.

• Optimale bereikbaarheid
• Beter samenwerken ...

Lees meer
Werkgevers weigeren langdurig zieke werknemers te ontslaan Laagste aantal faillissementen in 7 jaar

AMSTERDAM - Het klinkt raar. Veel werkgevers willen graag van zieke werknemers af, maar als werknemers 2 jaar of langer ziek zijn dan willen veel werkgevers de zieke werknemers niet ontslaan. Ontslagspecialist komt dit fenomeen in de dagelijkse ...

Lees meer

DEN HAAG - In september 2015 zijn er, voor zittingsdagen gecorrigeerd, 7 faillissementen minder uitgesproken dan in augustus, meldt het CBS. Het aantal uitgesproken faillissementen bereikt daarmee het laagste niveau sinds oktober 2008. De dalende ...

Lees meer
Wat? Werk jij nog niet in de cloud?! Kantoor aan Huis-pakket voor thuiswerkende ZZP'ers Gratis workshop Online marketing voor ondernemers
 
  Werken in de cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken maar wat betekent dit nu eigenlijk voor jouw bedrijf en waar moet je beginnen?

Daarover lees je meer in dit gratis whitepaper.

Download hem nu.
 
 
   
 
 
  Het Kantoor aan Huis-pakket is helemaal ingericht op thuiswerkende ondernemers. U profiteert van een voordelig energiecontract dat u ook privé kunt gebruiken.
Met het energiecontract krijgt u het eerste jaar 2 maanden korting op stroom. Na het eerste jaar houdt u een voordelige prijs voor energie.
 
 
   
 
 
  Je bent een bedrijf begonnen en wil een goed doordachte website. Of je hebt al een website, maar die is toe aan een opknapbeurt. Waar begin je?

En als je dan een website hebt, hoe zorg je ervoor dat deze online goed vindbaar is? De gratis workshop Online marketing voor ondernemers op woensdag 21 oktober helpt je hier een flink eind mee op weg.

Klik hier om je in te schrijven.
 
 
   
 
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken atradius nuon aon wpe ARAG Please DTG REGUS KPN